Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde E KPSS Sınavı Hazırlıkları

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 2 aydır Türkçe Matematik, Coğrafya ve Tarih derslerinde eğitim alan Engellileri dün  Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ziyaret etti.

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi ortaklaşa açılan Türkçe Matematik, Coğrafya ve Tarih derslerinde 22 engelli, 4 Öğretmen tarafından eğitim aldılar. Alınan bu eğitimden sonra alınan eğitim sonrasında Bugün Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde E KPSS sınavına hazırlıklarını sürdürdüler. İlçe Protokolü 22 engelliyi ziyaret ederek, başarılar diledi. Türkiye genelinde ikincisi Gölcük’te yapılan eğitimler sorunsuz devam ediyor. Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde Engellilere verilen E KPSS eğitimi gören bedensel, hafif mental ve görme engellileri ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, eğitimler konusunda bilgi aldılar. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, eğitimler konusunda ilçe protokolünü bilgilendirerek, engellilere destek verenlere teşekkürlerini iletti. 

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sevgili sınava hazırlanan kursiyerlerimiz buradalar. Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde etkinliklerimiz devam ediyor. Bugün siz değerli bedensel engellilerimizin E KPSS Sınavına hazırlanıyorsunuz. Sizler için bu sınav çok önemli. Bu sınavda başarı göstermek için iyi bir eğitim almak çok önemli. Değerli Kaymakamımız bu eğitimi onaylayarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzünde destekleriyle bu eğitim gerçekleşiyor. İnşallah bu sınavı hepiniz kazanır çok iyi yerlere gelirsiniz. Bu projeye destek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Altıntaş, “Sizler her zaman kendinize en iyi yerleri layık görün. Hepinize başarılar diliyor, azminizi kutluyorum. İnşallah yapılan emekler boşa gitmeyecek. Sınavı hepinizin kazanacağından eminim. Hepinizin iyi yerlere gelmesini istiyorum.”

Başkan Bat, “Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Türkiye Genelinde bu eğitimler Gölcük’te ikincisi açılıyor. Nasip olursa Nisan 20’sinde devletimizin önemli alanlarına hepinizi yerleştirmek istiyorum Protokolümüze bir dediğimizi iki etmedikleri için teşekkür ediyorum” şekline konuştu.

#

28 Ara 2017 - 16:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.