Gençlerimize sahip çıkıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Ali Bilgi, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, son toplantısını Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nda yaptı.

PROJELERİMİZ TÜRKİYE’DE KONUŞULUYOR

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın bir çok projesini yakından takip ederek ilgilendiğini ifade eden Genel Sekreter Bayram, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti. Genel Sekreter Bayram,” Sürekli nüfusu artan bir kentteyiz.  Sürekli hizmet bekleyen bir kent var. Sahada yaptığımız çalışmaların yanı sıra sosyal belediyeciliğin getirilerini de halkımıza sunmamız gerekiyor. Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın yaptığı işlere çok önem veriyoruz. Birebir yapılan tüm projeleri yakinen takip ediyorum. Yaptığınız projeler sadece burada bizim gözümüzde değil, Bakanlıklar düzeyinde de takip ediliyor. Ve Türkiye’ye yayılıyor. Yaptığınız işleri sakın hafife almayın. Önemli işler icra ediyorsunuz. ”dedi.

GENÇLİK BİZİ GELECEĞE GÖTÜRECEK

Genel Sekreter Bayram, Büyükşehirlerde gençliğin kötü alışkanlıkların pençesinde olduğunu ifade ederek,”  Emniyetle bir araya geldiğimizde uyuşturucu olayının artığından bahsediliyor. Bu nesil gençlik bizi geleceğe götürecek. Eğer bu tür hastalıklı bir nesil olursa, sonumuz nereye gidecek. O yüzden Gençlik ekibimize bu konuda çok işler düşüyor. Siz burada belirli değerleri veremezseniz, müptelanın pençesinden kurtulamaz ve çocuklardan o gelecekten hiçbir şey bekleyemeyiz. Gençler ve çocuklarla ilgilenmek bizim asli görevimiz. Artık Dünya’da insanların yarışları var. İnsanlar bilgi beceri ve donanımlarıyla birbirleriyle yarışıyor. Bizim Dünya ülkelerinin gerisinde kalmamız gerekiyor.”dedi.

 

GENÇLERİ SPORA ÖZENDİRECEĞİZ

Sporun önemine de değinen Genel Sekreter Bayram,” Bir Olimpiyat Şampiyonu çıkardığınızda ülkenizin en güzel reklamını yapıyorsunuz. Kağıtspor gibi bırakın Türkiye’yi Dünya’ya mal olmuş, bünyesinde şampiyon sporcular çıkarmış efsane bir kulübümüz bulunuyor. Alt yapısından yeni şampiyonlar çıkarıyor.  Sporda bizim için çok önemli. Tesisler yapıyoruz. Sahalar yapıyoruz. Bunları yapmak elbette çok önemli. Ama gençlerimize verdiğimiz değerler eğitimi kadar spor yapmaya spora teşvik etmemizde çok önemli. Haydi Anneler Spora projesiyle kadınlarımızı, evlerinden çıkarak sağlık bireyler olmalarına öncü oluyoruz. Bugün Klavuz Gençlik projesi kapsamında Bilgi evlerimiz, Akademi Lise, projelerimiz Türkiye’de parmakla gösteriliyor. Birçok Belediye bu projeleri gelerek bizden alıp, kendi illerinde uyguluyor.”dedi.

GENÇLERİ VE SPORU SEVEN BAŞKANIMIZ VAR

Genel Sekreter İlhan Bayram, Diriliş kamplarından da bahsederek şunları söyledi.” Kamplarımızda verdiğimiz eğitimlerimizden sadece Kocaeli değil il dışından da artık gelerek burada eğitim alıyorlar. Her zaman söylüyorum, biz çok şansıyız. Sporu seven, sporla iç içe olan, Gençliği seven geçler her zaman birlikte olan bir başkanımız var. Onu verdiği direktiflerle biz Gençlik ve spor konusunda alabildiğine yürüdük ve yürümeye de davam ediyoruz. Bir kez daha vurguluyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi çalışanlarımıza özverili performanslarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

02 Şub 2018 - 11:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.