Fen İşlerinden 4 mahalleye korkuluk

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir süre önce yapımı devam eden Yenidoğan Mahallesi Akar Sokak’ta vatandaşların  iniş çıkışını kolaylaştırmak için tutamak ve korkuluk yapıldı.

91 metre uzunluğundaki tutamak ve korkuluk çalışmasında 500 kilogram demir kullanıldığı açıklandı. Gültepe Mahallesi Salim Çolak Sokak’taki korkuluk ve tutamak çalışmasında da 210 kg. demir kullanıldığı kaydedildi. Serdar Mahallesi Girgin Sokak’taki  78 metrelik tutamak ile 22 metrelik korkuluk çalışmasında 660 kilogram demir kullanan yetkililer, Tavşantepe Asri Mezarlığı çevresine de perforece korkuluk yaptılar.

#

04 Oca 2018 - 10:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.