Cumhuriyet Bayramını Cumhur ile kutladılar

Kroman Çelik İlkokulu bu yılki Cumhuriyet Bayramını 30 Ekim 2017 tarihinde kutladı.

29 Ekim 2017 tarihinde havanın yağmurlu ve soğuk olması nedeni ile hazırladıkları etkinlikleri sergileyemeyen öğrenciler 30 Ekim günü bayramı bayram yaptılar. Annelerini babalarını ve komşularını okula davet eden öğrenciler herkese neşeli anlar yaşattılar. Bayram ile ilgili bilgileri anlattılar, şiirler okudular, orotoryo seslendirdiler, müzikli oyunlar oynadılar. Halk oyunları ile davetlileri, öğretmenleri ve arkadaşlarını coşturdular. Okul Müdürü Zihni Aydın Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü nedeni ile hazırlık yapan tüm öğrencilere, velilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Cumhuriyetimizi kuran, kuruluşunda emek veren ve Cumhuriyetimizin yaşaması için hayatlarını veren şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz diyerek kutlamaları bitirdi.

#

31 Eki 2017 - 10:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.