ÇARŞIDA DAĞ GİBİ BİRİKEN ÇÖP İSTEMİYORUM

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi’ne kendisine ait sosyal medya hesabından ver yansın etti.

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi’ne kendisine ait sosyal medya hesabından ver yansın etti. ‘Çarşıda dağ gibi biriken çöp istemiyorum’’ ifadesini kullanan Erol, ‘’Şehir merkezinin pırıl pırıl olmasını istiyorum’’ ifadesini kulandı. İşte Hüseyin Erol’un paylaştığı yazıİzmit Belediyesi esnafa müjde vermiş. Bayram dolayısı ile esnaf üç gün dükkanının önüne mal çıkarıp satış yapacakmış. Ben 35 yıllık ticari yaşamım boyunca dükkanımın önüne bir kibrit çöpü çıkarmış adam değilim. Sonra ben işportacı mıyım kardeşim? Devlete ve yerel yönetimlere her türlü vergisini son kuruşuna kadar ödeyen bir çarşı esnafıyım. Benim dükkan önüne mal çıkartmak gibi bir derdim yok ki. Benim başka dertlerim var, bunlara çözüm bulunsun istiyorum. Mesela insanlar kent içine arabaları ile rahatça girsin, otopark yeri bulsun istiyorum. Kent içinde etkinlikler yapılsın, çarşı cazibe merkezi olsun istiyorum. Akşam vakitlerinde çarşının pırıl pırıl aydınlatılmasını istiyorum. Ben çarşıda dağ gibi çöp yığınları olmasın istiyorum. Mazgallar leş gibi kokmasın istiyorum. Dilencisiz sokaklar görmek istiyorum. Bayrama üç gün kaldı, çarşıda insan yok, ben insan istiyorum.

#

29 Ağu 2017 - 15:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.