Ayyıldız'a yoğun talep

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte kurbanlık hayvan satışlarına talepler de artmaya başladı. Bu yıl da talep gören işletmelerden biri yine Derince’de faaliyet gösteren Ayyıldız Et Pazarı oldu.

41 YILDIR AYNI ADRESTELER 41 yıldır aynı adresi olan Derince Denizciler Caddesi No:57/A’da faaliyet gösteren Ayyıldız Et ve Tavuk Pazarı’nın Kurbanlık Satışlarından oldukça memnun olduğu belirtildi.

DOĞAL ÇAYIR HAYVANLARI Tamamen doğal çayır hayvanlarıyla kurbanlık satışı yapılan firmada Kurban Bayramlarında profesyonel ekibi ile çok kısa zaman içerisinde parçaları ayrılmış bir şekilde hijyenik bir ortamda kurbanlarınız teslim ediliyor.

KALİTEDEN ÖDÜN VERİLMİYOR Her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü belirten Ayyıldız Et ve Tavuk Pazarı’nın sahibi Hilmi Ayyıldız, kurbanlık hayvanlarını görmeden hayvan almamalarını dile getirerek şöyle devam etti. ‘‘Dile kolay. Tam 41 yıl aynı adreste aynı kalite ile Ayyıldız Et ve Tavuk Pazarı adıyla hizmet veriyoruz. Bizim için en önemlisi müşterilerimizin bize duyduğu güvendir. Bu güvene dayalı zaten standart müşterilerimiz var. Bunun için Kurban Bayramı’nda gelen diğer kurbanlık taleplerini karşılamak için kaliteyi düşürmeden yine tamamen doğal çayır hayvanlarıyla hizmet veriyoruz. Kurbanlıkları, kalite ve 41 yıllık tecrübemizle hijyenik bir ortamda parçaları ayrılmış bir şekilde teslim ediyoruz. Bu yıl ki et fiyatlarında geçen yıla göre fiyat farkının olmasına rağmen kurbanlık satışlarımız beklentilerimizin üzerinde gidiyor. İnşallah bereketli bir kurban ve bayramı geçiririz.’’dedi.Kurbanlık Satışlarının yanında Perakende ve Toptan satışları da bulunan Ayyıldız Et ve Tavuk Pazarı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için işte firma sahibi Hilmi Ayyıldız’ın telefonu 0532 722 41 13.

#

11 Ağu 2017 - 09:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.