12 ilçede 40 kilometre yol çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yılsonuna kadar şehir merkezlerinde 40 kilometre yol çalışması yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni yollar kazandırırken yıpranmış yolları da elden geçirerek ulaşıma uygun hale getiriyor. Kocaeli’nin dört bir aynında cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmaları devam ediyor.  Ulaşım Daire Başkanlığı bu yılsonuna kadar 12 ilçe şehir merkezlerindeki cadde ve sokaklarda toplam 40 kilometre yol çalışması yapacak.

 

140 BİN TON ASFALT

İzmit İlçesi Bahriye Sokak, Bestekar Amir Ateş, Ulu Çınar, Salkım Söğüt, Alikahya Fındıklı Caddeleri, Başiskele Fakülte, İsmetpaşa, Kent Meydanı yolunda  çalışmalar tamamlanmış olup, İzmit Sarı Mimoza, Bağımsızlık, Boğazova, Halide Edip Caddeleri, Körfez Şeyda Caddesi, Başiskele Hürler ve Nazım Demirci  caddelerinde üst yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma kapsamında toplam 140 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Kaldırımlara ise 110 bin metrekare parke ve tretuar örülecek.

#

06 May 2017 - 09:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.