YRP'li Yıldız'dan 100. yıl mesajı: İstiklal mücadelemizin zaferle sonuçlandıran Cumhuriyet

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldız mesajında, ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu aziz vatanın müdafaasında canlarını feda eden şehit, gazi ve ecdadımızı rahmetle anıyoruz’’ dedi.

Sözlerine ‘’İstiklal mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ardından ilan edilen cumhuriyet milletimize din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin eşit ve hür vatandaşlar olarak uygar dünyanın insanlığa kazandırdığı haklara sahip olma ve çağdaş bir toplum oluşturma fırsatını vermiştir.‘’ diye devam eden Başkan Yıldız ‘’Bizler de toplumumuzun sahip olduğu bu değerleri, cumhuriyetin vazgeçilmezi demokrasimiz aracılığıyla korumaya, milletimizin daha fazla hak, özgürlük, müreffeh bir yaşam sürme mücadelesini vermeye ülke çapında devam eden Yeniden Refah Partimiz gibi Çayırova ilçemizde de devam edeceğiz.’’ diyerek toplumun içinde bulunduğu sorunları çözmek konusunda kararlı olduklarını belirtti.

29 Eki 2023 - 11:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.