Kartepe’de bir ayda 50 ton atık toplandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir ayda 32 mahallede 50 ton atık toplanarak hem çevre temizlendi hem de geri dönüşüme katkı sağlandı.

Haber albümü için resme tıklayın

Çevre sağlığı ve görüntü kirliliğinin önlenmesine büyük önem veren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 32 mahallede gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 32 mahallede 30 günde 50 ton iri hacimli atıkları (koltuk, çekyat, halı gibi) Geri Dönüşüm Toplama Merkezi’ne oradan da kamyonlara yükleyerek İZAYDAŞ’a ( İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme) gönderdi. Herkesi temiz çevre için duyarlı olmaya davet eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman "Kartepemiz her geçen gün daha büyüyor ve gelişiyor. Torunlarımıza miras bırakacağımız Kartepemiz için 7/24 çalışıyoruz. Tüm cadde ve sokaklarımızda rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarımızla Kartepemizin hizmetindeyiz. Çevreye duyarlı hemşehrilerimizin bizlere destek verdikleri için çok teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

24 Eki 2023 - 13:17 Kocaeli/ Kartepe- Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.