İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe Belediyesinin seçim kazanmak uğruna şişirilen kadroları dolayısıyla mevcut bütçesinin en küçük hizmetin dahi üretilmesine imkan vermediğini ifade etti. Tamyüksel, yaptığı yazılı açıklamayla Kartepe’de sorunsuz bir mahallenin bile olmadığını belirterek Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a eleştirilerde bulundu. Billboard reklamları üzerinden yapılan belediyecilik anlayışına tepki gösteren Tamyüksel, ‘Bir Başka Güzel Kartepe’ yazmakla Kartepe’nin güzel bir ilçe haline gelmeyeceğini ifade etti.
Tamyüksel’in açıklamasının tamamı şöyle: “Geçen hafta Güzel Sanatlar Lisesi önünde bulunan yaya geçidinin herhangi bir geçidinin olmadığını, durak olarak belirlenen alana herhangi bir kabinin konulmadığını kamuoyu ile paylaşarak belki bir çözümün parçası oluruz diye düşünmüştük. Fakat gördük ki fazla iyi niyetliymişiz. Çünkü yaya geçidi de durakta aynı hali ile duruyor. Bugün yine aynı okulun yanından farklı resimler paylaşıyorum kamuoyu ile, Okulun önünde bulunan yol kenarındaki kanal burası. Pislik içinde. Burası bir eğitim kurumunun önü, çocuklarımız bu yoldan geçmek zorunda bu okula gelirken. Ve bakın bu kanalın üzerinden geçmek için bizim İYİ Parti olarak koyduğumuz seyyar köprümüz, insanlar şu an bu köprüyü kullanıyorlar.
Aslında burası imar planına göre Öter Sokak diye isim bile verilmiş resmi bir yol. Ama ne geçiş var ne asfalt. Biz ilk adımı atarak köprüyü kurduk. Bu hafta Kartepe Belediyesi bu alanı düzeltmezse biz köprüyü geliştirmeye devam edeceğiz. Gençlik kollarımız birkaç palet daha ekleyerek köprüyü daha konforlu hale getirecekler. Hatta bu kanalları temizleyemiyorlar ve bir eğitim kurumunun etrafında hijyeni sağlayamıyorlarsa bize dönsünler, biz İYİ Parti olarak gerekeni yaparız. Peki Kartepe’de eksik bunlarla biter mi? Bitmez. Seçim dönemi işe alınan onlarca insan ve belediyenin sırtına kambur edilen milyonlarca liralık yük. İşte sonucu ortada. Kaldırımı olmayan yollar, asfaltlanmayan toplu ulaşım güzergahları, kimin kazdığı belli olmayan ve öylece bırakılan çukurlar, caddelerin ortasına inen ve hiçbir güvenlik önlemi olmayan üst geçitler. Yani anlayacağınız öyle billboard reklamlarına ‘Bir Başka Güzel Kartepe’ yazmakla Kartepe güzel olmuyor.”
Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.