Zeytinoğlu: Hain saldırıyı nefretle kınıyoruz

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı sonrası açıklama yaptı

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, yaptığı açıklamada “Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nin ana girişinin yakınında, dün  saat 08.45'de içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsü geçerken, bomba yüklü araç patlatılması sonrası hain saldırıda 14 askerimizin  şehit olması , 55 Askerimizin  yaralanması bizleri derinden üzmüştür.

Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan, bu eylemi şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyoruz. Yaşanan bu saldırıyı Kocaeli Sanayi Odası olarak nefretle kınıyor, aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyoruz" sözlerine yer verdi.

#

18 Ara 2016 - 15:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.