Zeki Aygün o ismi atadı, CHP büyük tepki gösterdi!

Sosyal medyadan Atatürk ve Kılıçdaroğlu’na hakaretler savurun AK Partili ismin müdür olarak atanmasına CHP’den çok sert tepki geldi.

Sosyal medya hesabından Atatürk’e hakaret eden AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz’ın, Zeki Aygün tarafından Yelken A.Ş.’den sorumlu müdür yapılmasına CHP’den çok sert tepki geldi.

Konuyla ilgili CHP Derince İlçe Gençlik Kolları’ndna yapılan açıklaamda, “Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet’e hakaret edenler Derince’de ödüllendiriliyorlar” denildi.

CHP’li gençlerin açıklaması şöyle;

“31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları ile ilgili İlçe Seçim Kurulu’na, İl Seçim Kurulu’na ve Yüksek Seçim Kurulu’na yaptığımız 350 sayfalık üç itiraz da haklı gerekçelerimize rağmen reddedildi. Bu seçimde adayımız Av.Sertif Gökçe gönüllerin kazananı olmuş ve beş yıl sonraki seçimlere umutla ve kesin bakmamızı sağlamıştır.  

Üç dönem Derince’yi yönetemeyen Derince’nin on beş senesini heba eden bir anlayış umarız bu sefer Derince’de icraat gösterir derken Zeki Aygün’den ilk icraat atamalar geldi.

Uzun bir süre AKP Derince Gençlik Kolu başkanlığı yapan Tanju Yılmaz’ı Yelken AŞ ‘den sorumlu müdür yaptı.

Yani her zamanki gibi halka değil kendilerine icraat sağladılar.

Tanju Yılmaz daha önce bir sosyal medya paylaşımıyla Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü kastederek demiştir ki;

‘93 yıllık garabetin çocuğu Atan ne ki sen ne olacaksın’

Cumhuriyet rejimini garabet olarak gösteren Yılmaz, Mustafa Kemal Atatürk’e alenen hakaret etmiştir. Son zamanlarda Cumhurbaşkanı’na hakaretler cezalandırılırken maalesef Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet’e hakaret edenler Derince’de ödüllendiriliyorlar.

Derince Belediye Başkanı Sayın Zeki Aygün’e soruyoruz;

Tanju Yılmaz’ı Yelken AŞ müdürü yapmanızın Mustafa Kemal Atatürk’e, Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Cumhuriyet’e sarf ettiği bu hakaret ile ilgisi var mıdır? 

Çünkü, geçmişinize baktığımızda Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet’e nefret duyan insanlara hayranlık duyduğunuzu görüyoruz.

Size çağrımız; 

Derincelilerin nezdinde kabul görmeyen, Derincelileri yaralayan ve üzen bu yanlıştan derhal dönmelisiniz!”

19 Nis 2019 - 22:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.