Zabıta Memuru “Bana dokunanlar hastaneye gitsin”

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli Haluk Önen, geçtiğimiz hafta şiddetli Ekrem ve boğaz ağrısı, nefes almakta güçlük şikâyetiyle doktora gitti. Korona testi yapılan Önen'in testi pozitif çıktı.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli Haluk Önen, geçtiğimiz hafta şiddetli Ekrem ve boğaz ağrısı, nefes almakta güçlük şikâyetiyle doktora gitti. Soğuk içtiği su ve diğer içecekler nedeniyle hasta olduğunu düşünen ancak şikâyetlerinin geçmemesi nedeniyle durumdan şüphelenen önen,   test yaptırdı. Yapılan testin sonucu geçtiğimiz Cuma günü çıktı.  Önen’in Koronavirüs testi pozitif çıkınca,   Başiskele’de ki evinde karantina altına alındı.Haluk Önen bu, süreçte temasta bulunduğu mesai arkadaşları, dost ve yakınlarının isimlerini de filyasyon amaçlı Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle paylaştı.Çok sayıda kişi ile teması olduğunu  ifade eden  Önen, kendisi ile teması olan,  ancak ismini hatırlayamadığı kişilerinde  hem kendi hem de  toplum sağlığı için bir sağlık kuruluşuna kontrole gitmelerini istedi    

16 Ağu 2020 - 16:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.