Yürüyüş Yolu'na yürüyen yol olur mu?

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, hazırladıkları programda ilginç bir projeyle kamuoyunun karşısına çıkacak.

'Yürüyüş Yolu'nda yürüyen yol projesi' adıyla program hazırlayan Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 13.30'da Doç. Dr. Tekin Yeken'i konuşmacı olarak konuk edecek.

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Söyleşi Salonu’nda gerçekleştirilecek olan programla ve projeyle ilgili bilgiler veren Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay ise, “Öncelikle bu programa siyasi partilerin yetkilileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve tüm Kocaeli basınını davetlidir. Allah nasip ederse; Merkez Bankası'ndan Anıt Park'a kadar olan bölümün, trafiğe kapanması öngörülen bu projede şehir içi işleyişine destek olacak maliyeti düşük, yapımı çok kolay bir proje, restoranların ve kafelerin egzoz gazından kurtulacağı temiz havanın artacağı, yatay trafiğin ve park sorununun kalmayacağı bu proje ile İzmit kent merkezini ihtiyaç duyduğu canlılığı geri getirebilir, diğer il ve ilçelere örnek olabilir" dedi.

27 Ağu 2019 - 13:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.