Yunus Emre Kurt gönülleri yapmaya ziyaretlerle devam ediyor

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ziyaretlerini sürdürdü. Kurt ziyaretlerinde birlik mesajı verdi.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt dün; Mali Müşavir Gürbüz Aslan ve Mehmet Güray Aslan, Atatürk Anadolu Lisesi  Müdürü İhsan Sivrikaya, Müdür Yardımcısı Melih Yücel, Müdür Yardımcısı Mustafa Çevik, Uluğbey Ortaokulu Müdürü Selami Bilgücü, Yeniyalı Fahri Korutürk Okul Müdürü Nusret Çiftçi, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Fetilay Kurt, Körfezim Eğitim Kurumları Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Hereke Anadolu Lisesi Müdürü Halim Bayar, Nene Hatun İlkokulu Müdürü Fevzi Loka, Fatih İlkokulu müdürü Atilla Öztürk ve Dört İşlem Eğitim Kurumları Sahibi İsmail Kalenderi ziyaret etti

BİRLİK MESAJLARI VERDİ

Kurt daha sonra ,Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri, Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi ile Meclis Üyesi Murat Dinç, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca ilçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi ile Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, Tavşanlı İlkokulu Müdürü Ali Osman Dursun, İş İnsanı Hasan Yeniay ve son olarak Darıca Eski Ocak Başkanı Erdal Baykuş'u ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından Çayırova Ülkü Ocaklarına giderek devam eden tadilat süreci hakkında bilgi alan Kurt, yapmış olduğu açıklamada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, " Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemi atlatmak için ilk önceliğimiz birlik ve beraberlik olmadır. Biz bir olunca ne bize düşman olan dış devletler ne de içerdeki teröristler isteklerine kavuşabilir. Ziyaretlerimizde bizleri ağırlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

#

12 Şub 2020 - 09:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

06

Sadıkhan - Biz bir oldukça kimse bizim önümüzde duramaz. Kimse bizlerin arkamızdan iş çeviremez! Var olsun Ülkücü Hareket. Var olsun Ülkü Ocakları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 09:30
04

İsmail Heki̇moğlu - Kahpe düzenin Yiğit çocukları

Yaşasın Ülkü Ocakları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 09:30
02

Rustem Bek - Var olsun İl başkanımız Var olsun Ülkücü Hareket.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 09:30