Yine ne ararsan var… 374 kilogram eroin ele geçirildi

Kocaeli’de uyuşturucu konusunda yapılan denetimlerde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma birimleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Bu hafta yapılan operasyonlarda yine bir çok uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin İl genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde bu hafta 34 olayda toplam 47 şahsa adli işlem başlatılmış, bu şahıslardan 11’i tutuklanmış, 34 şahıs serbest kaldı.

374 kilogram eroin, 509 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 65 gram metamfetamin,64 gram esrar, 84 adet kenevir bitkisi 1 gram skunk 5 gram kokain, 2 adet sentetik ecza uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 2 bin 69 kök kenevir bitkisi, 21 kilogram 245 gram kubar esrar, 4 gram metamfetamin uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

#

13 Tem 2020 - 11:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.