Yılın en iyi lüks konut projesi ödülünü Vadi İzmit aldı!

Bektaş İnşaat tarafından yapılan Vadi İzmit projesi, yılın en iyi lüks konut projesi ödülünü aldı.

Türkiye’nin prestijli ödüllerinden bir olan Strong Medya Türkiye Marka Ödülleri Tören yapıldı. İş ve sanat dünyasının başarılı isimleri bir araya geldiği ödü töreninde sektörün önemli isimleri ve firmaları ödüllerini aldı.

Burcu Esmersoy ve Timur Acar’ın sunumuyla gerçekleşen Strong Medya Türkiye Marka Ödülleri Tören’inde, yılın en iyi lüks konut projesi ödülü Vadi İzmit projesi aldı. Ödülü firma sahibi Cumali Bektaş aldı.

Gültepe Mahallesi’nde İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat işbirliği ile inşaatına başlanan "Vadi İzmit" konut projesi, Kocaeli'ye farklı bir yaşam alanı sunuyor, Türkiye'ye yaşam alanında eşsiz yatay mimarisi ile değer katacak bir yatırım olarak öne çıkıyor.

Vadi İzmit; toplamda 424 konut, 58 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor, 9 villa ve 24 ayrı bloktan oluşuyor. Yüzde 80’i yeşil alan olan projede beş plan tipi (1+1,2+1,3+1,4+1,Dublex) konutlar bulunuyor.

20 Nis 2019 - 11:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.