Yeni seçilen başkan: "Minibüsçünün sıkıntısı çok"

S.S.İzmit 5 Nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinin geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen kongresinde başkan seçilen Niyazi Yağız, "Kooperatifimizin sıkıntıları çok” dedi

S.S.İzmit 5 Nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi geçtiğimiz cumartesi günü kongre yaptı. Kongre mevcut Başkan Lokman Aydemir, Niyazi Yağız ve Mustafa Kurt yarıştı. Niyazi Yağız 188 oyla başkan seçildi. Mevcut başkan Lokman Aydemir ise 162 oyda kaldı. Diğer aday Mustafa Kurt 53 oy alırken kongrede 3 tane de boş oy kullanıldı

“VERİMLİ BİR KONGRE YAŞADIK”

Kongreye ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan yeni başkan Niyazi Yağız, “Henüz görevi devralmadık. Yarından itibaren o işlemlere geçeriz diye düşünüyorum. 5 Nolu Kooperatifin en verimli kongrelerinden birini yaşadık. İnsanlar gelerek hür iradelerini sandığa yansıttılar. Birlik içerisinde bir kongre gerçekleştirdik” dedi.

“KOOPERATİFİN SIKINTILARI ÇOK”

Kooperatifteki birlik beraberliğin kongre sonrasında da devam edeceğinin altını çizen Yağız, “Birliğimiz devam edecek. Kooperatifimizin sıkıntıları çok. Göreve başladıktan sonra süratli bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Tek derdimiz esnafımıza ve vatandaşımıza hizmet etmektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

23 Nis 2019 - 11:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.