“Yeni projeler için kolları sıvadık”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 7 aylık süreçte mevcut projeleri tamamlama adına çalışma yürüttüklerini belirterek, “Geçmişte yapılan projelere yenilerini katmak için kolları sıvadık” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kışladüzü Mahallesi’nde Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Muhtar Süleyman Basri Umutlu ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi. Muhtar Süleyman Basri Umutlu’nun tespit edilen noktalar hakkında bilgiler aktardığı Başkan Şener Söğüt, eksiklikleri ve talepleri yerinde görerek inceledi ve birim müdürlerine yapılacak çalışmalar ile ilgili talimatlarda bulundu.

YERİNDE YÖNETİM ANLAYIŞI

Göreve gelirken, ‘yerinde yönetim’ dediklerinin altını çizen Başkan Şener Söğüt, “Mahallelerimizdeki sıkıntıları bizzat ekiplerimiz ile birlikte karış karış dolaşarak yerinde tespit etmek, görmek, emin olmak ve ne yapılması gerektiğine vatandaşlarımız birlikte karar vermek istiyoruz. Bu anlayışla yola çıktık ve bugün de Kışladüzü Mahallemizdeyiz.

EKSİKLİKLERİ BİRLİKTE GÖRÜYORUZ

Muhtarımız ile birlikte gördük gezdik. Daha önce 2 mahallemizde buluştuk. Bu çalışmaları Körfezimizin her mahallesinde yapacağız. Ne yapmamız gerektiğine birlikte karar vereceğiz. Ancak o şekilde başarılı olabileceğimizi düşünüyoruz. Körfez’in sorunlarını sıkıntılarını çözebileceğimize inanıyoruz. Göreve geldiğimizde devam eden projeleri tamamlamak için çalışma başlattık. Şimdi yeni projeler için kollarımızı sıvadık” ifadelerini kullandı.

24 Eki 2019 - 11:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.