Yavru köpeği çitlerin üzerinden fırlatıp attı!

İzmit'te, fabrika sahasında görevli bir kişi, işçilerin beslediği yavru köpeği, çitlerin üzerinden fırlatıp attı. Köpek yerde acı içerisinde kıvrandı.

Olay, İzmit Alikahya'da bulunan Yıldız Demir Çelik fabrikasında meydana geldi. Fabrika sahasında işçilerin yaptığı kulübede beslediği köpeğin yanına giden sevkiyat sorumlusu Kaan Karaca, tutarak çitlerin yanına götürdü. Karaca, daha sonra yavru köpeği havaya fırlatarak çitlerin gerisine attı. Kaldırıma düşen köpek, acı içerisinde kıvrandı.

Görüntüler çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansırken, Kaan Karacan'ın davranışı tepki gördü. İddiaya göre, Karacafabrika sahasında köpek için yapılan kulübeyi de yıktı.

Olay ile ilgili görüntüler ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Şimdi yetkililer bu cani adam ile ilgili gerekli işlemleri başlatması isteniyor.

15 May 2019 - 12:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.