Yaşlı adama hakaret iddiası mahalleyi karıştırdı!

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’ndeki bir kahvehanede yaşlı adama hakaret iddiası mahalleyi karıştırdı

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’ndeki bir kahvehanede oturan genç, iddialara göre kendisine soru soran yaşlı adama ters cevap verince tartışmalar başladı. Yine iddialara göre bu duruma kahvehanede bulunanlar tepki gösterdi ve tartışma kısa sürede gerginliğe dönüşünce durum polise bildirildi

Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi bir anda kavgaya hazırlanan guruplarla dolunca Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Polisin müdahalesi ve tarafları ikna etmesi sonrasında tartışma kavgaya dönüşmeden bitirildi. Bu sırada caddede heyecanlı anlar yaşandı.

15 Ağu 2019 - 09:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.