Yasakçı Başkan mazbatasını aldı

Geçtiğimiz Pazar günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Kocaeli Berberler Odası’nda seçimi kazanan, “yasakçı balkan” diye anılan Mustafa Bozkurt mazbatasını aldı

Geçtiğimiz Pazar günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Kocaeli Berberler Odası’nda seçimi kazanan mevcut Başkan Mustafa Bozkurt mazbatasını aldı. Mazbata töreninde yönetim kurulu üyeleri Hasan Yüce, Oğuzhan Arda ve Mustafa Öz’de yer aldı. Bozkurt mazbatasını İzmit İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Yıldırım’dan aldı. Bozkurt ve yönetimi böylece yeni döneme başlamış oldu.

Mazbata töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Bozkurt, sektörde yaşanan sıkıntılara rağmen üyelerin bu oranda destek vermesinin aynı zamanda bir mesaj içerdiğini belirterek, “Bu mesajın da başkan ve yönetim olarak elinizden geleni yaptığınıza inanıyoruz. Ama sorunlarımızın üzerine daha kararlılıkla gitmenizi bekliyoruz ve size güveniyoruz diyen esnafımıza biz de yönetim olarak bu güven ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızın üzerine daha kararlılıkla gideceğimizi belirtiyoruz” sözlerini kullandı. 

Ahmet YEŞİLMEN

23 Şub 2018 - 11:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.