Yakınlarını ziyarete gittiği Almanya’dan acı haberi geldi

Gölcük’te uzun yıllar kuaför salonu işletmeciliği yaptıktan sonra emekli olan 59 yaşındaki Gülten Doğan Almanya’da yakınlarını ziyaret için gittiği Hannover şehrinde hayatını kaybetti

Almanya’nın Hannover şehrinde yakınlarını ziyarete giden emekli deniz subayı Hayati Doğan’ın eşi ve iki çocuk annesi olan 59 yaşındaki Gülten Doğan, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Gülten Doğan’ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gölcük Merkez Camii’den alınarak 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

23 Ağu 2019 - 10:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.