Yağmur beklense de fark etmiyor… Kocaeli’de hava çok sıcak!

Meteoroloji’nin son verilerine göre Kocaeli’de pazartesi gününe kadar aralıklarla yağış bekleniyor. hava sıcaklığı ise 30 derecenin altına inmeyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre Kocaeli’de bugün hava açık ve yağmur beklenmiyor. Yarın ise Kocaeli’de yer yer sağanak yağmur yağması tahmin ediliyor. Yağmurun kısa süreli olması bekleniyor.

Cumartesi ve Pazar günü yine yer yer yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 30 dereceni altına inmeyecek.  Hafta sonu Kocaeli’nin en yoğun bölgesi olan Kandıra sahillerinde ise hava açık olacak. Kandıra’da yağmur beklenmiyor.

Yeni haftaya ise Kocaeli çok sıcak bir hava ile başlayacak. Pazartesi günü Kocaeli hava sıcaklığının 34 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Nemle birlikte hissedilen hava sıcaklığı ise 36 - 37 dereceye çıkabilir. Salı günü ise yine hava çok sıcak ortalama hava sıcaklığı 32 derece civarında.

19 Tem 2018 - 14:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.