Vatandaş tepkili ama Bulut’un umurunda bile değil!

Derince Belediyesi geçtiğimiz günlerde gençlerimizi Galatasaray’a göndermek için protokol imzalamıştı. Belediye Başkanı Haydar Bulut bu protokolü billboardlarla süsledi fakat Derinceliler o billboardları yırttı.

Vatandaş tepkili ama Bulut’un umurunda bile değil!
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz haftalarda Derince Belediyesi GS Futbol Akademisi ile Türkiye Bölgesel Lig Takımları Derince Belediyespor arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokole Galatasaray adına Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Emrah Bayraktar; Derince Belediye Başkanı adına ise Ali Haydar Bulut imza atmış,  Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen törende Galatasaray Televizyonu'na konuşan Emrah Bayraktar, “Galatasaray Kulübü altyapısı olarak İstanbul merkezli Türkiye'yi taramak çok kolay değil. Derince gibi Kocaeli ilinde altyapıya yatırım yapan, tesisleri, bakış açısıyla fark yaratan kulüplerle iş birliği yaparak gücümüzü artırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda ilk iş birliğini Derince Belediye ile yaptık. Meyvelerini de hemen toplamaya başladık; bir gencimiz U14 takımıyla kulübümüze geldi. Kocaeli ilindeki gençleri de kulübümüz çatısı altında toplayarak, antrenör eğitimi, oyuncu gelişimi, birlikte yapılacak kamplarla gücümüzü artırmak ve farklı illerde bunu çoğaltmak istiyoruz" ifadesini kullanmıştı.

Kocaelispor futbol takımını amatöre düşüren ilimizdeki yerel yönetimler, gençlerimizi İstanbul takımı olan Galatasaray’a göndermeleri tepki toplamıştı.

Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut Galatasaray ile imzaladığı bu protokolü ilçedeki billboardlara astırdı. Galatasaray ile protokol imzalayan Belediye Başkanı Bulut’a ilçede tepkiler çığ gibi. Kocaelispor’a gönül veren ilçe halkı, protokolün imzalı olduğu billboardlardaki asılı afişleri yırttı. Bulut ise yırtılan bu afişlerin yerine yenisi astırdı. Bulut’un ilçe halkı ile inatlaşması bakalım ne kadar sürecek, Kocaelisporlular mı kazanacak Bulut mu?

14 Ara 2017 - 12:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.