Ünlü; “Ülkücüler iktidar sınavı verecek”

MHP’nin bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülkücüler iktidar sınavı verecek” dedi.

Yeni Cuma yanında bulunan alanda gerçekleştirilen bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK Üyesi Hilal Elmas, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt, ilçe başkanları, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“KİMSE ÜLKÜCÜYE TEPEDEN BAKMASIN”

Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Fitneye düşmeden MHP’yi 2023 hedeflerine taşıyacağız. Genel merkezimizi anlayan bir yapıyla hareket edeceğiz. Kimse heveslenmesin, kaoslara fırsat vermeyeceğiz. MHP’nin lideri Devlet Bahçeli’dir. Sohbet sona erdi, konu kapandı. 4 yıl seçimsiz geçecek. Bu süreçte elimizden geleni yapacağız. Kimse Ülkücüye tepeden bakmasın. Ülkücüye of demek yok. Bugün Kocaeli’de Cumhur İttifakına adam gibi oy veren ülkücülere kimse üstten bakmamalı. Ülkücülere sahip çıkacağız. Ülkücüler iktidar sınavı verecektir” dedi.

“TABANIMIZIN TEMİNATI TEŞKİLATTIR”

Konuşmalarına devam eden Aydın Ünlü, Tabanımızın teminatı teşkilattır. Herkes tabandaki arkadaşlarımıza dokunacak. Partililerimizi ne kadar önemsediğimizi hissettireceğiz. Yorulan müsaade isteyecek, hedefi ve heyecanı olanlara kapımız açık. Güçlü bir kadroyuz. Tecrübeli bir yapıya sahibiz.2023’ün parlayan yıldızı MHP olacaktır. Sizleri seviyoruz ve önemsiyoruz” dedi.

12 Ağu 2019 - 15:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.