Ünal Köken muhtara öyle bir oyun oynadı ki…

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, CHP’li olan bir muhtara AK Parti rozeti taktı. Anlık yaşanan olayda ne olduğu anlayamayan muhtar ise sonradan sosyal medyadan isyan etti.

Ünal Köken muhtara öyle bir oyun oynadı ki…
Ünal Köken muhtara öyle bir oyun oynadı ki…
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’ni en kötü yönetilen ilçelerinden olan talihsiz Kandıra’nın belediye başkanı Ünal Köken, yine çok ilginç bir olayla gündeme geldi. Bir türlü yatırm ve proje yapmayı beceremediği için çeşitli garipliklerle gündeme gelen Köken, şimdide ilçede bulunan bir muhtarı oyuna getirmiş.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz güne Bollu Mahallesi’ne gitmiş. Burada mahalle muhtarı Hüseyin Seyrek ve mahalle sakinleri ile görüşen Köken, ziyaret sonrası muhtara AK Parti rozeti takıyor gibi poz verdirmiş. Anlık yaşanan olayda ne olduğu anlayamayan muhtarda istenilen pozu vermiş. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

Ziyaret ile ilgili belediyeden servis edilen haberde, Ünal Köken’in Bollu Mahallesi muhtarı Hüseyin Seyrek’e AK Parti rozetini alkışlar eşliğinde taktığı, muhtarında  Ak Parti ailesinin bir ferdi olmaktan son derece mutlu olacağını belirten konuşması yer aldı.

Haberin bazı basın kuruluşlarında yayınlanması sonrası muhtar Hüseyin Seyrek adeta isyan etti. Bir açıklama yapan Seyrek, “Dün Kandıra Belediye Başkanımızı köyümüze davet ettim. Köyüme vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine ve çalışma ekibine teşekkür ettim. Bu esnada kendileri bana rozet takdim etmişlerdir. Benim de boşluğuma denk gelmiştir. Benim çizgim bellidir, partim bellidir. Benim parti değiştirmem söz konusu olamaz. Bütün dostlarımın bilgisine sunarım. sevgi ve saygılarımla” diye belirtti.

Ünal Köken’in bu kurnazlığı ise Kandıra’da en çok konuşulan olay olmuş.

Ünal Köken’in benzer bir olayı 2014 yılında da yaptığı ortaya çıktı. Saadet Partisi eski Kandıra İlçe Başkanı aynı zamanda 2014 yerel seçimlerde Kandıra Belediye Başkan adayı olan Ramazan Arslan’a da AK APrti rozeti taktığı haberlerini yaptırmıştı.  Arslan ise daha sonra yaptığı açıklamada, AK Parti’ye geçmediğini, Milli Görüş çatısı altındaki mücadelesine devam edeceğini açıklamıştı.

06 Eki 2018 - 11:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.