Umuttepe yolu ulaşıma kapanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nce D-605 yolunca yapılacak olan Kocaeli Üniversitesi Köprülü Kavşak üst yapı çalışması nedeniyle araç trafiğine kapatılacak. Umuttepe’ye ulaşım geçici güzergahlardan sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nce D-605 yolu Kocaeli Üniversitesi Köprülü Kavşak üst yapı çalışması nedeniyle araç trafiğine kapatılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Umuttepe’ye ulaşım için geçici güzergah oluşturdu.

ALTERNATİF ULAŞIM GÜZERGAHI

D-605 Kandıra istikametinden Umuttepe'ye gidiş ve dönüşlerde özel ve toplu taşıma araçları çalışma süresince aşağıdaki 3 alternatif güzergahı kullanabilecek. Birinci alternatif güzergah D-605 Kandıra Yolu - Otogar Sapağı K1 Köprülü Kavşağı - Seymen Cad. – Turan Güneş Cad. ve Yeşilova yolunu kullanabilecek. Umuttepe’ye ulaşım için 2. Alternatif Güzergah D-605 Kandıra Yolu - Yeşilova Işıklar - Yeşilova Merkez ve Turan Güneş Caddesinden oluşuyor. Umuttepe’ye ulaşım için 3. Alternatif Güzergah D-605 Kandıra Yolu - Mini Köşk Işıklar - Çayırköy Merkez Yolu,  Turan Güneş Cad. ve Tepeköy Caddesinden oluşuyor.

ÇALIŞMALAR PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Araçlar alternatif güzergahlardan Toplayıcı Güzergahı kullanarak Turan Güneş Cad., Tepeköy Cad. Özbek Çeşmesi, Egemenlik Cad., Mopaş, Kurtuluş Bulvarı, Baki Komsuoğlu Bulvarı güzergahından Umuttepe ‘ye ulaşım sağlayabilecekler. Geçici güzergah düzenlemesi 14 Kasım 2019 Perşembe günü saat 09:30 'da başlayacak ve çalışma süresince devam edecektir.

13 Kas 2019 - 17:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.