Ülkü Ocakları şehitler için Kur-an'ı Kerim okuttu

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Mevlid Kandili sebebiyle ve İstanbul’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kocaeli’deki tüm ocaklarda Kur-an’ı Kerim okuttu

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Mevlid Kandili sebebiyle ve İstanbul'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kocaeli genelindeki tüm ülkü ocaklarında Kur-an'ı Kerim okuttu.

Türk Diyanet-Sen Kocaeli şube başkanı Numan Uysal'ın konuşmacı olarak katıldığı programda Numan Uysal

peygamber efendimizin yaşantısını ve yönetim anlayışından örnekler vermiştir.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın ise program sonunda yaptığı konuşmada;

İstanbul'da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimizin mekanı cennet olsun, onlar peygamberlikten sonraki en yüksek mertebeye ulaştılar, cennette peygamberimize komşu oldular. Terör örgütü ise her zamanki kahpeliğini yaptı. Devletimizin en kısa sürede teröre destek verenlere ve teröristlere darbe üstüne darbe vuracağından şüphemiz yoktur. Geçmişte açılım safsatalarıyla terör örgütlerinin cesaret ve militan kazandığını kendileri dahi kabul etmektedir. Ülkeyi yönetenler umarım aynı hataya tekrar düşmezler. Türkiye terörle mücadelede yeni bir döneme giriyor. Bu süreçte üniversitelerde provokasyon olayları yasanacaktır. Çok dikkat etmelisiniz. Provokasyonlara kesinlikle gelmeyiniz" diyerek ülkücü gençleri uyardıktan sonra programa katılanların Mevlid Kandili’ni kutlayarak teşekkür etmiştir.

#

12 Ara 2016 - 10:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.