Ulaşlı'ya ne hizmet lazım?

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Büyükbaş, Gölcük Ulaşlı'da yapılması gereken hizmetleri sıraladı

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Büyükbaş, şunları söyledi: "Önümüzdeki yerel seçimlerde Gölcük ilçemiz ve Büyükşehir Belediyemiz için ve tüm ülkemizin belediyeleri için en hayırlı adaylar kimlerse onların kazanmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim. Ulaşlı'da beklenilen hizmetleri şahsi görüşüm olarak madde madde yazıyorum ki Ulaşlı'da seçim çalışmaları yapacak adaylara ve parti bireylerine arz ederim:

1- Ulaşlı çarşıda merkezi bir alanda modern bir Gençlik Lokali yapılmalı geliri ise Ulaşlıspora devredilmelidir.

2- Ulaşlı'ya bilgi evi açılmalıdır.

3- Ulaşlı merkez durağın alt geçitini araçlara kapatılıp yayalar için güvenli bir geçiş yolu sağlanmalıdır.

4- Ulaşlı'da uygun bir alanda üstü kapalı bir pazar yeri yapılmalıdır.

5- Ulaşlı'da Konca bağları ve tüm ara bağ yollarına asfalt yada beton dökülmelidir.

6- Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma derneğinin öncülüğünü ettiği Sarı Toprak eski futbol sahasının olduğu alana modern bir spor salonu inşaa edilmelidir. Birden çok sportif branşlarla Halıdere, Ulaşlı ve Ereğli gençliğini buluşturulmasına destek olunmalıdır.

7- Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma derneğinin Tarihi ve Kültür projeleri desteklenmeye devam edilmelidir.

8- Ulaşlı kısıkaya bölgesindeki sandal çekme alanı elverişli hale getirilmelidir.

9- Ulaşlı'da yerel istihdama yönelik her aileye maddi getiri sağlayacak sanatsal atölyeler kurulmalı ve belediye desteği ile merkezi bölgelerde eserler satışa sunularak ailelerimize gelirler kazandırılmalıdır.

10- Ulaşlı'ya cephanelik baraj mevkiinden yukarı Ulaşlı'ya bir trekking parkuru yapılmalıdır.

11- Yukarı mahalle cadde yolundaki yağmur su giderinin dereye bağlanması gerekiyor.

Not: Lütfen SİYASİ hesaplaşmalar yapmayınız unutmayın benim mücadelem siyaset üstüdür gayem Ulaşlı'nın ortak değerlerinde buluşabilmek birlik beraberliği tesis edebilmektir. Bu yazdığım maddeler gönlümden geçen Ulaşlı'ya lazım diye düşündüğüm hizmet beklentileridir."

#

19 Ara 2018 - 22:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.