Türkmen ailelere yardımcı oldular

Derince'de, İyi Kalpler Hareketi, Türkmen ailelere gıda ve giyim yardımında bulundu.

Yaklaşık 4 yıl önce hayırseverlerin bir araya gelmesiyle kurulan ilk amaçları Türkmen ailelere yardım etmek olan İyi Kalpler Hareketi, her ay düzenli olarak Türkmen ailelere yardım yapmaya devam ediyor. Kurucuları arasında Murat Yavuz, Ali Yavuz, Mevlüt Öztürk, Necmi Sevemez, Gazi Yılmaz, Faruk Ersoy, İrfan Öge, Emin Şimşek, Kamil Kale, Orhan Kadıoğlu, Nedim Aksu, Emrah Aksu, Güven Deniz, Murat Öge ve Yücel Alpay Demir'in bulunduğu İyi Kalpler Hareketi, Derince Harmantarla'da bulunan 50 Türkmen aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.

İyi Kalpler Hareketi, bu yardımı Afrin operasyonunda şehit düşen astsubay Musa Özalkan'ın, "Şehit olursam Türkmen balaları için anaokulu-kreş veya kültür merkezi yapılsın" vasiyetinden etkilendikleri için Türkmen ailelere ve onların balalarına herkesin sahip çıkmalarını arzu ettiklerini belirtti.

28 Oca 2018 - 21:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.