Türkiye Kamu Sen’den AK Parti’ye ziyaret!

Türkiye Kamu Sen üye sendikaların şube başkanları, il temsilcileri AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u ziyaret ettiler.

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu Sen) üye Sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcilerinden oluşan heyet Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Ervarsoy’u ziyaret ettiler.

Ziyarette Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selim Çoban’da hazır bulundu. Türkiye Kamu Sen heyetinde Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Yerel Hizmet Sen Kocaeli İl Temsilcisi Özcan karabulut, Türk Kültür Sanat Sen Kocaeli İl Temsilcisi Turgut Dursun, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Kürşat Karadeli, Türk Tarım Sen Kocaeli İl Temsilcisi Çetin Keskin, Türk Haber Sen Kocaeli İl Temsilcisi Yasin Pazar, Türk Emekli Derneği Kocaeli Başkanı Alp Timincioğlu heyette yer aldı.

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan Kamu çalışanlarının kurumlarda yaşamış oldukları sorun ve sıkıntıları Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Ervarsoy’a  aktarıldı. İl Başkanı Ervarsoy Türkiye Kamu Sen heyetine ziyaret için teşekkür etti.

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Çeker ziyaret çıkışı yapmış olduğu açıklamada; “Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapan çalışanlar görev yapmış oldukları kurumlarda ciddi sorunlar yaşamaktadırlar. Bu sorunların ana kaynağı kurumlardaki idarecilerinin asıl işlerini bir kenara bırakarak üstlerine vazife olmayan iş ve işlemler ile uğraşarak çalışanların sendikal tercihlerini ipotek altına almak istemeleri, Amirlerin bu davranışları kurumlarda hizmet kalitesini düşürmekte çalışanları da huzursuz etmektedir. Buda kurumlarda görev yapan personelin ikiye bölünmesine sebebiyet vermektedir. Kurumlardaki gerginlik giderilmeli, personel arasında normalleşme sağlanmalı. Dedi.

Açıklamalarını sürdüren Başkan Çeker; İdareciler asıl işleri olan kurumu sevk ve idare etmeye odaklanmalılar, İdareciler Asıl işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarında hizmet kalitesi artacaktır. Kurumlara huzur gelecektir. Kurumlardaki huzuru sağlamak Cumhur ittifakının büyük ortağı düşmektedir. Kamu kurumlarında çalışanların yaşamış oldukları sorunlar hakkında Cumhur ittifakını büyük ortağı Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Ervarsoy beyi bilgilendirdik. Kendisinden Kamu kurumlarındaki personel arasındaki ötekileştirmenin ortadan kaldırılarak sorunların çözümüne katkı sunması için bu gün bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kamu çalışanları adına gerçekleştirmiş olduğumuz ziyareti önemsiyoruz. Faydalı olmuştur. Temennimiz bu ziyaretimizden sonra kamu kurum kuruluşlarında görev yapan kamu çalışanlarının üzerlerindeki idarelerin ve kurum amirlerinin baskıları sonlanır. Kurumlarda normalleşmeler başlar. Personel arasındaki ötekileştirme son bulur.” dedi.

27 Nis 2019 - 13:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.