Türkiye böyle iğrenç bir taciz davası görmedi!

Kocaeli’de inanılmaz 2 taciz davası görüldü. 2 davada da sanık olarak yargılan şahıs, üvey kızı, yeğeni bir başka çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan yargılandı.

Son yılların en iğrenç tacizdavaKocaeli adliyesinde görüldü. Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen cinsel istismar davası bu kadar da olmaz dedirtti.  2 davada da sanık olarak yargılan şahıs, üvey kızı, yeğeni bir başka çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan yargılandı.

“YALANCI BİR ÇOCUKTUR”

İlk davada, A.A.S. isimli şahıs üvey kızını cinsel istismar uyguladığı iddiası ile Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan A.A.S. taciz ettiği iddia edilen üvey kızının iftira attığını söyleyerek. Suçlamaları kabul etmiyorum. C.K. zaten yalancı bir çocuktur. Takip etmediğimde kamera kayıtlarında görülmüştür. Üzerime atılan her şey iftiradan mevcuttur” diyerek kendini savundu.

REHBER ÖĞRETMENE ANLATTI

Duruşmada tanık olarak dinlenen, tacize urağan çocuğun eğitim gördüğü ilkokulun müdür yardımcısı M.K. “25 Şubat 2019 pazartesi günü rehberlik hocamız mahremiyet eğitim veriyordu. Mahremiyet eğitimi sonrası rehberlik hocasının yanına giderek eğitimde gösterilen şeylerin kendisine uygulandığını söyledi. Rehberlik hocamız, ‘öğrencinin özel yerlere dokunma şeklimde beyanları var’ diyerek bize geldi ve Gölcük Çocuk Şubeyi aradık. Mağdure rehber öğretmen ve ben polis eşliğinde emniyete gittik. Mağdurenin beyanları alındı” dedi.

“EŞİM SUÇSUZ”

Tacizde uğrayan çocuğun öğretmeni ise, “İlkokul 1.sınıftan beri öğrencim. Ben sınıf öğretmeniyim. Çocuk bana geldi hocam biri beni takip etti dedi. Bende idareye indim ve olayı söyledim, Gölcük’te o sıralar bu şekilde olaylar dönüyordu. Bu yüzden olayla ilgilendik. Fakat annesinin çocuğu okula bıraktığını gördük ve çocuk koşa koşa okula giriyor. C.K. bilinçli ve detaycı bir çocuktur” diye belirtti. Tacizde uğrayan çocuğun annesini sözleri ise duyanları şok etti. Kızı tacize uğramasına rağmen anne S.S., duruşmada eşini savundu. S.S. “Eşim suçsuzdur” dedi.

İDDİANAMEDE KORKUNÇ DETAYLAR

Yaşanan olay, tüm iğrençliği ile iddianame yer aldı. Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan iddianamede, “A.A.S.’nin savunmasının aksine mağdurenin annesinin pazara gittiği sırada kucağına oturup dudağını öptüğü ve genital bölgesini okşadığı, çocuğuna ‘karıcım’ diye seslendiği,  ‘.... yerim’ diye söylediği, inşaata götürüp okşadığı, mağdureden cinsel organını ellemesini istediği, mağdurenin beyanlarında A.A.S.’dan beyaz bir sıvı geldiğini gördüğünü, YouTube’dan Kadın ve erkeklerin özel alanına ilgili şeyler izlettiğini rehber öğretmenine anlattığı” bilgileri yer aldı.  Cumhur ter Savcısı mütalaasında sanık A.A.S.’nin cezalandırılması istedi. 

Duruşma sonunda kararını açıklayan mahkeme heyeti, zincirleme cinsel istismar suçundan tutukluluk halinin devamına karar verildi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

2. DURUŞMA, 2 TACİZ VAKASI DAHA

Üyey kızını taciz ettiği iddiası ile yargılanan A.A.S. bu duruşmamın ardından bu kez de yeğeni ve bir başka çocuğunu daha taciz etmek suçunda yeniden yargılandı. Bu duruşmada da suçlamaları kabul etmediğini belirten A.A.S. “Üzerime atılanlar iftiralardır. Beraatımi isterim” dedi. Bu duruşmada da kızı taciz edildiği iddia edilen baba A.H.S.’de kardeşi olan sanığın suçsuz olduğunu ifade etti. A.H.S, duruşmada, “Sanık kardeşim olur. Sanık yeğenini neredeyse benden çok sever bu bir iftiradır. kardeşim suçsuzdur” dedi. Müşteki avukatı ise şikayetlerini devam etniği belirterek sanığın cezalandırılması talep etti. Mahkemem heyeti A.A.S.’nin bu davadan da tutukluluk halinin devamına karar verdi.

11 Ara 2019 - 13:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.