Türk Ocaklarında coşkulu 23 nisan kutlaması

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir "bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramımız vesilesi ile bayramın sahibi çocuklarları ocağımızda...

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir "bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramımız vesilesi ile bayramın sahibi çocuklarları ocağımızda ağırladık bu vesile ile bütün Türk ulusunun Miraç kandilini kutlarım , Bu soylu evlatlar geleceğin üstün vasıflı Türk Milliyetçileri olacak, varlıklarıda anne babaları gibi Türk varlığına armağan olacak" bayramınız ve Miraç kandilimiz kutlu olsun dedi.

"Bu gün sadece çocuk bayramı değildir" diyen Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay DEMİR , "bu gün ulusumuzun egemenliğini dünyaya kanıtladığı gündür , bu günü bayram olarak kutlasınlar diye Gazi Mustafa Kemal Atatürk , Türk Ulusunun geleceği ve teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir" diyerek bu günün ne kadar önemli olduğunu vurguladı. 

 

 

"Çocuklarımızın hafızalarında Türk Ocakları ile ilgili hoş bir anı bulundurmak için bu gün Ocağımızı onlara açtık yetkimizide devrettik" diyen Demir , Ocak Başkanlığı görevini Yusuf aemir' e devretti.

23 nisanda Ocak Başkanlığı koltuğuna oturan Yusuf Emir Türk Ocakları ülkemizin kuruluşunun temelini oluşturan 105 yaşında ocaktır, Kuva-yi milliye ruhudur , ulu önder Atatürk Türk ocaklarına çok önem vermistir.

Bunun için Ocak yöneticileri daha çok çalışılmalı , okuyan gençlere daha fazla hizmet edilmelidir ,  Kocaeli Türk ocağı başkanı ve yönetiminin biraz az çalıştığını düşünüyorum,  Atatürk bu ülkeyi biz çocuklara emanet etti bende Ocak başkanı ve yöneticilerine Daha çok calısmaları için emir veriyorum, ve çalışmalarını biz çocuklar olarak dikkatle takip edeceğimizin bilmelerini istiyorum dedi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinliğe Bbp il başkanı Serhat Duyar ve Ocak üyeleri çocukları ile beraber katılım gösterdi. Çocuklara Türk Bayrakları , çikolata ve hediyeler ikram edildi , katılan tüm çocukların şiir okuduğu etkinlik hep bir ağızdan okunan Andımız ile devam etti. 

 

 

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu kutlu bayramı armağan ederek çocuklara verilmesi gereken değeri göstermiştir ,  Bizler de bu kutlu günde ülkemizin geleceği olan çocuklarımızla bir arada olmaktan mutluyuz” dedi.

#

23 Nis 2017 - 16:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.