TÜPRAŞ çalışanları İstanbul'a yola çıktı... Koç Holding’in kapısına dayanacaklar

TÜPRAŞ ile Petrol-İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşme sürecinde görüşmelerin tıkanmasının ardından Petrol-İş Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli şubeleri yarın Koç Holding’in önüne giderek basın açıklaması gerçekleştirecek.

Koç Holding'e bağlı TÜPRAŞ ile Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde bir sonuca varamayan Petrol-İş Sendikası'nın Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli şubeleri, yaşanan gelişmelerin ardından bugün İstanbul’a yola çıkarak, yarın Koç Holding önünde kitlesel bir basın açıklaması yapacaklarını ifade etti.

Bir süredir Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli’ndeki rafinerilerdeki sürece dair toplu iş sözleşme sürecinde yapılan görüşmelerde sonuç elde edemeyen Petrol-İş Sendikası, geçtiğimiz günlerde yazılı bir

açıklama yaparak anlaşmaya varılamadığını duyurdu.

Aldıkları karar doğrultusunda bugün İstanbul'a doğru yola çıkan Petrol-İş Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli şubeleri yarın Koç Holding önünde kitlesel bir basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay ise, “Toplu iş sözleşme süresinde bir anlaşmaya varılamadı. Çok mücadele ettik ama bir karşılık alamadık. Bu gelişmenin ardından biz de 4 şube olarak yarın Koç Holding önüne giderek bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz” dedi.

25 Haz 2019 - 14:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.