TÜMSİAD, üyeleriyle bayramlaştı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Kocaeli Şubesi yöneticileri ve üyeleri bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Dernek binasında düzenlenen programa Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Kocaeli Şube Başkanı Abdulkadir Yılmaz, Şube Genel Sekreteri Özkan Naz Dernek Başkan Yardımcıları Zeki Batu, Yunus Batı, Yönetim kurulu üyeleri Salih Sarıkaya, Yasin Abiş, Ayhan Tek, Murat Aydın, Şube Kurucu Başkanı Zekeriya Yaldız, Semerkant Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Abdullah Erol, başta olmak üzere dernek yöneticileri ve üyeleri  katıldı.

 

TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Abdulkadir YILMAZ bayramların, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, özel günler olduğunu dile getirdi. Bayramlardaki birlik atmosferi ile her bayram umutların daha da yeşerdiğini vurgulayan Yılmaz, “Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız” dedi.

 

Davetlilerle tek tek bayramlaşan Başkan Yılmaz, Türk Milleti olarak huzur içerisinde bir bayram geçirdiklerini ifade ederek; “Bayram sevinç ve toplanma günüdür. Her milletin her dinin kendine mahsus özel günleri ve bayramları vardır. Bununla birlikte İslam dini de bize 2 bayram bahşetmiştir. Bayramlara erişmek cennete erişmek kadar güzeldir. Fakat komşu ülkelerimizdeki karışıklık ve akan kan bize büyük bir burukluk veriyor. Müslüman Coğrafyasının büyük bir kısmı can ve mal derdinde her an ölüm korkusuyla bu bayramı geçiriyor” diyerek tüm İslam Âlemi’nin bayramını kutladı.

#

15 Haz 2018 - 13:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.