Trabzonlular’dan teşekkür yemeği

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, 22-25 Şubat tarihleri arasında İnterteks Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Trabzon Tanıtım Günleri’nin değerlendirme toplantısını yaptı.

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, 22-25 Şubat tarihleri arasında İnterteks Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Trabzon Tanıtım Günleri’nin değerlendirme toplantısını yaptı. Skyfall Cafe’de gerçekleşene toplantıya Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu’nun yanı sıra dernek üyeleri katılım gösterdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelip, tanıtım günlerini değerlendiren Durmuşoğlu, “Geçen hafta Trabzon Tanıtım Günleri düzenledik. Bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımız bize büyük bir katkı sağladı. Kocaeli halkı sizlerden aldıkları haberlerle oraya geldiler. Bu noktada sizlere teşekkür ediyoruz. Net bir sayı veremiyoruz ama 250 bin civarı bir sayı çıkardık yetkililerle beraber. Kitap fuarından sonra en çok ziyaretçi alan organizasyon oldu” diye konuştu.

İLK GÜN PAHALILIKTAN ŞİKAYET OLMUŞTU

Konuşmalarına devam eden Durmuşoğlu, “Ben bu yola çıktığımda arkadaşlarımızın yarısı geç kaldığımıza, diğer yarısı da olacağına inanıyordu. Ben bir hayal kurmuştum. Bu organizasyonun hayalimdekilerin yüzde 20’sini yapamadım. Onu da yapsam daha da güzel olabilirdi. Ben tek başıma değilim. Benim güzel bir ekibim var. Organizasyonla ilgili hiç kötü bir söz almadık. Biz bu organizasyon için bir ay önceden çalışmaya başlamıştık. 4 belediye gelmedi Trabzon’dan, onlar bile niye gelmedik diye pişmanlar. Sosyal medyadan gelen mesajlardan hiç olumsuz bir şey yapmadık. Sanıyorum ki istediğimizi yaptık. İlk gün pahalılığından şikayet olmuştu. İkinci gün fiyat listelerini düzenledik, satışları ortak fiyatlardan gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

GÜZEL PLANLARIMIZ VAR

Son olarak Durmuşoğlu, “Ben bütün stantları dolaştım, nerelisin diye sordum. Gelenlerin yüzde 80’i Trabzonluydu. Trabzon’a iki sefer gittim. İkinci gittiğimde fuara gelecek herkesle tek tek konuştum. Yarın akşam iki arkadaşımla Trabzon’a gidip organizasyona katılan arkadaşlarımıza tek tek teşekkür edeceğiz. Biz bu işe inandık. Kocaeli Trabzonlular Derneğine inandık. Bu şehirde yaşayan Trabzonlulara inandık. Bizim projelerimize devam edecek. Mesela 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü için güzel bir program tapacağız. Dernek binamız 1 aya kadar bitecek. Güzel planlarımız var orayla ilgili” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ahmet YEŞİLMEN

#

03 Mar 2018 - 11:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.