Trabzonlular 10 Aralık'ta başkanını seçiyor

Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin kongresi 10 Aralık’ta yapılacak

Kocaeli Trabzonlular Derneği 10 Aralık’ta olağan kongresini yapıyor. Mevcut Başkan Sami Durmuşoğlu ile devam etme karar alan istişare kurulu üyeleri, Hasan Kandaz, İbrahim İbrahimoğlu, Recep Haldız ve Selami Bulut’u da masaya yatırmıştı. Durmuşoğlu derneğin hizmet binasını tamamlamak istediği için tekrar aday olduğunu açıklamış ve istişare kurulu heyetinden bu konuda destek istemişti. 525 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre Fuar içi merkezinde bulunan Ay Işığı derneğinde saat 11:00'de başlayacak.

#

24 Kas 2017 - 13:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.