Toyota Plaza Kocaeli Kaya’dan Kan Bağışına Teşvik!

Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yönetim Kurulu, 6-12 Mayıs Kan Haftası nedeniyle anlamlı bir çalışma başlattı. Kızılay’a kan vermeye teşvik amaçlı gerçekleştirilen proje kapsamında kan veren Toyota sahiplerine 30 Mayıs’a kadar Periyodik Bakım İşçiliğinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kan stoklarının çok azaldığı yönünde yapılan açıklamaların ardından Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yönetim Kurulu, 6-12 Mayıs Kan Haftası olması nedeniyle önemli bir karar aldı. Kan bağışlamayı teşvik etmek adına harekete geçen Toyota Plaza Kocaeli Kaya Genel Müdürü Cenap Gürel, önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANACAK

“Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile başlatılan proje ile 6-30 Mayıs tarihlerinde kan bağışı yapan tüm Toyota sahiplerine 30 Mayıs’a kadar Periyodik Bakım İşçiliğinde %50 indirim uygulanacak. Kampanya hakkında bilgi veren Genel Müdür Cenap Gürel, “Bizim burada asıl amacımız kan bağışının ne kadar önemli olduğunu hatırlatabilmek ve teşvik edebilmektir” dedi.

"UMARIZ KAN BAĞIŞINA KATKIMIZ OLUR"

Toyota Plaza Kocaeli Kaya olarak toplumun hassasiyetlerine her zaman dokunan bir kurum olduklarını ifade eden Genel Müdür Cenap Gürel, “Şunu ifade etmek istiyorum. Dünya olarak ve Türkiye olarak zor günlerden geçiyoruz. Bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. 6-12 Mayıs Kan Haftası olması nedeniyle biz de böyle bir çalışma yapmak istedik. Umarız kan bağışına bizim de katkımız olacaktır” ifadelerini kullandı.

#

12 May 2020 - 10:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.