Torbacı operasyonunda yakalanan suç makinesi adliyeye sevk edildi!

17 ayrı suçtan hakkında arama ve yakalama kararı, 12 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenilen şahıs, Narkotik Ekiplerinin düzenlediği operasyonda, torbacıdan uyuşturucu alırken yakalandı.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar sonucu, E.Ö. isimli şahsın uyuşturucu sattığı bilgisine ulaşıldı. Ekipler, E.A.’nın içinde bulunduğu aracı Derince’de durdurdu. Araçta yapılan aramalarda satışa hazır halde 2 fişek esrar ele geçirildi. Aynı araçta bulunan ve uyuşturucu almak için geldiği ileri sürülen U.A.’nın yapılan üst aramasında ise ruhsatsız tabanca ve C.A. adına düzenlenmiş sahte ehliyet ele geçirildi.

Araçta sahte ehliyet ve silahla yakalanan U.A.’nın yapılan GBT sorgusunda yağma, silahla yaralama, uyuşturucu madde bulundurma, kullanma suçlarından 17 ayrı yakalama kararı ve yağma ve kasten adam yaralama suçlarından kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından aynı gün düzenlenen operasyonda, narkotik ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir araç Dilovası’nda durduruldu. Araç içerisinde bulunan ve uyuşturucu satıcı yaptığı iddia edilen E.A. ve yanındaki 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonun devamında E.A ile birlikte hareket ettiği belirlenen K.Ş, ve M.B. isimli şahsılar da yakalandı.

Uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen E.Ö., E.A. ve E.A’ya aracılık yapan K.Ş., M.B narkotik şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan içici olarak E.A.’nın aracında gözaltına alınan 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan U.A. ise hakkındaki yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezasıyla ilgili olarak adliyeye sevk edildi.

#

02 Oca 2018 - 17:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.