Terminalde 5 farklı nokta arandı.. Yakalanan suç eşyaları arasında yok yok!

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görev yapan Büyükşehir ekipleri tarafından farklı noktada yapılan aramalar sonucunda yakalanan suç eşyaları arasında yok yok.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde güvenlik en üst düzeyde gerçekleştiriliyor. Terminalde çalışan güvenlikler tarafından 5 farklı noktada yapılan aramalar sonucunda her gün çeşitli kesici, delici alet yakalanıyor. Yolcu veya ziyaretçiler içeriye girdikleri andan itibaren üst düzey kameralarla girişleri kontrol ediliyor ve olası şüpheliler gerek kameralardan gerekse devriye güvenliği ekipleri tarafından adım adım izleniyor. 2019 yılının ilk 8 ayında terminalde görev alan güvenlikçiler, bıçak, muşta, kılıç, pala gibi 568 kesici-delici alet ile 35 silah yakalayarak inanılması güç bir rakama imza attı.

5 FARKLI NOKTADA ARAMA

Ana giriş, 1, 2, 3, 4 ve 5 numaralı kapılarda yapılan aramalar sonucunda içeri giren ziyaretçi ve yolcuların güvende olabilmesi için üst düzey önlem alınıyor. 69 güvenlik kamerası ile 7/24 gözetlenen terminalde, toplamda 33 güvenlik personeli çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, son teknoloji x-ray cihazları, dönebilen kamera sistemleri, devriyelerin düzenli ve sürekli gerçekleştirilmesi nedeniyle yaşanılabilecek olası güvenlik problemlerini minimize etmeyi başardı. 2019 yılının 8 ayında gerçekleştirilen aramalarda; bıçak, silah, muşta, kılıç, pala ve birçok kesici delici alet, kelepçe ve silahlar ele geçirildi.

15 Eyl 2019 - 08:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.