Teklifi kim kabul edecek? İzmit Belediyesi’ne  yardımcı aranıyor!

Millet İttifakı’nın adayı olarak İzmit Belediyesi’ni kazanan Fatma Kaplan Hürriyet’e İYİ Partili bir başkan yardımcısı arayışı var

İzmit Belediyesi’nde kadro değişikliğine gidilecek. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in başkan yardımcılarından birinin İYİ Partili olacağı biliniyor. Ancak daha önce İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e teklif gittiği fakat Filiz’in bu teklifi kabul etmediği konuşulmuştu.

İzmit Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Nurettin Bulut’a da yardımcılık teklif edildiği fakat Bulut’un da yardımcılık istemediği edinilen bilgiler arasında…

Bu iki ismin yardımcılığa sıcak bakmaması üzerine gözler yine İzmit Belediye Meclisi’nin İYİ Partili meclis Üyesi Yaşar Kardaş’a çevrildiği öğrenildi. Kardaş’ın teklife sıcak baktığı da edinilen bilgiler arasında.

25 Nis 2019 - 15:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.