Tedavi edildi… Ayağının kesilme riski var!

Gebze’de vatandaşlar tarafından arka iki ayağı yanmış halde bulunan sahipsiz kedi, tedavi edildi.

Tedavi edildi… Ayağının kesilme riski var!
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Barış Mahallesi'nde sahipsiz bir kedi, üç hafta önce vatandaşlar tarafından arka ayakları yanmış halde bulundu. Yaralı kedi, hayvanseverlerce götürüldüğü veteriner Songül Erdoğan'a ait klinikte tedavi altına alındı. Yapılan müdahale ve tedavinin ardından yaralı kedinin genel sağlık durumu düzelirken, üçüncü derecede yanık oluşan sol arka ayağının kesilme riski bulunuyor.

Veteriner Erdoğan yaptığı açıklamada, vatandaşlar tarafından kendilerine getirilen kedinin yapılan kontrollerinde arka ayaklarının kimyasal bir maddeye maruz kaldığını tespit ettiklerini söyledi.

Kedinin ayaklarında üçüncü dereceden yanıkların meydana geldiği bilgisini veren Erdoğan, "Bize getirildiğinde kedinin durumu oldukça kötüydü. İlk olarak hayatta tutmak için bir tedavi uyguladık ve genel durumunu düzelttik." diye konuştu.

Erdoğan, kedinin yanan ayaklarında ağır doku kaybı olduğunu, bu nedenle sol arka ayağının kesilme riskinin bulunduğunu kaydetti.

#

05 Şub 2020 - 10:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.