Taşındık… Kocaeli Koz yeni yerinde!

Kocaeli’de önce haber dergiciliğinde, daha sonra ise internet haberciliğine yeni bir soluk getiren Kocaeli’de Koz yeni yerine taşındı. Uzun zamandır S...

Taşındık… Kocaeli Koz yeni yerinde!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de önce haber dergiciliğinde, daha sonra ise internet haberciliğine yeni bir soluk getiren Kocaeli’de Koz yeni yerine taşındı. Uzun zamandır Sanat Sokağı’nda bulunan yerimizi Ömerağa Mahallesi Tekel Geçidi Gülerman Apartmanı Kat: 2 Daire 3 İzmit (Sabri Yalım Parkı yanı) adresinde taşıdık.

Kapımız sizlere her zaman açık bekleriz…

#

18 May 2018 - 10:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

04

Mert - Hayırlı olsun. Tüm yorumları tarafsız olarak yayinladiginiz için de ayrıca tebrik ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47
02

Ergün - Kocaeli'nin tüm günemini yakindan izleyip,ona göre haber yayıncilıgını yapacağına güvenim tam.Hadi hayırlı olsun yeni yeriniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47
01

Dr Ersoy Kandemir - Hayırlı uğurlu olsun,22 Mayıs sabahı sizleri ziyarete geleceğim.Basın yayın ve habercilik anlayışınızdan dolayı Koz Ailesini kutlar zamanla birçok medya kuruluşuna ve halkımıza örnek olacağınıza inanır,yeni yerinizde canı gönülden tüm çalışanlarınıza başarılar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47