Symbol AVM satılıyor mu?

İzmit’in büyük AVM'lerinden olan ve İzmitlilerin büyük bir bölümünün uğrak mekanlarından olan Symbol AVM'nin satılacağı iddia ediliyor

İzmit’in en büyük AVM’lerinden olan Symbol AVM'nin satılacağı iddia ediliyor. Symbol AVM 2014 yılında Kavanlar tarafından 700 milyonluk yatırımla hayata geçirilmişti. O günden beri İzmit'in favori mekanlarındandı. İçerisinde barındırdığı sosyal alanlarla kısa sürede İzmitlilerin en çok tercih ettiği AVM'lerden biri oldu.

Ancak son günlerde, Kavanlar'ın Symbol AVM'yi elden çıkaracağı iddia ediliyor. Bu iddia bugünlerde AVM çalışanları tarafından sık sık dile getiriliyor. AVM'yle bir Arap yatırımcının ilgilendiği de gelen bilgiler arasında.

İddiaların gerçek olduğuna dair çıkan haberlerin ardından, kulislerde Arap yatırımcılar değil, Malezyalı yatırımcı ile Kavanlar arasında Symbol AVM'nin satışının olumlu sonuçlandığı haberleri gündeme oturdu.

AVM içinde bulunan ünlü restoran Kasabın Mutfağı'nın da 1 Ocak'ta Düzceli bir iş adamına satıldığı konuşuluyor. Henüz bu konu ile ilgili Kavanlar tarafından bir açıklama yapılmadı. Aynı zamanda satışın Hayal Kahvesini kapsamayacağı, Kavanlar ailesinin Hayal Kahvesini işletmeye devam edeceği öğrenildi.

07 Oca 2019 - 16:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.