Söğüt, “Şehrimiz için en iyisini istiyoruz”

Dernekleri ve çeşitli STK temsilcilerini makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Şehrimiz için en iyisini istiyoruz ve ‘insan odaklı’ çalışmalar yürüterek ortak akılla projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi

Söğüt, “Şehrimiz için en iyisini istiyoruz”
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli’deki STK temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Söğüt son olarak Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Sedat Pek ve Liman Başkanlığı Gemi Adamları Şefi Mehmet Tıraş, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ile Özel Güvenlik Sendikası Başkanı İdris İriç ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

STK TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Çokbilici ve Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu'yu da makamında ağırlayan Başkan Şener Söğüt, bölgede yapılan çalışmalar hakkında muhtarlarla istişarede bulundu. Son olarak Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır’ı da ağırlayan Başkan Şener Söğüt, yapılacak ‘Kaz Gecesi’ ile ilgili kendisine davetiye getiren Sarıçayır ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

ORTAK AKILLA EN GÜZELİNİ YAPACAĞIZ

Ziyaretler dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Şener Söğüt, “Katılımcı belediyecilik anlayışına ve istişare kültürüne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Muhtarlarımız ve STK temsilcilerimiz ile bir araya geldiğimizde yapacağımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ortak akıllan şehrimiz için en iyisini ve en güzelini yapacağız” ifadelerini kullandı.

#

30 Oca 2020 - 11:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.