SKM’nin başına Recep Yıldız getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını açıklaması üzerine AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Hasan Ayaz başkanlığınd...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını açıklaması üzerine AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Hasan Ayaz başkanlığında olağanüstü toplandı.

Gerçekleştirilen toplantıda seçime hazır bir teşkilat olarak kesinleşen tarih üzerine SKM'nin oluşturulması ve İzmit’te yapılacak çalışmalarla ilgili konular görüşüldü. SKM başkanlığına siyasi ve hukuki işler başkanı Recep Yıldız getirildi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit ilçe olarak bu davaya gönül veren herkesin SKM’de görevli olacağını ve seçimlerde rekor kıracaklarını ifade etti.

#

18 Nis 2018 - 22:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

izmitli - üzgünüm izmiti unutun. boş vaadleri verirken, izmiti sahipsiz bırakırken, hizmet fakiri yaparken izmit halkını kendi havalimanı yerine s. gökçene belediye otobüsleri ile taşırken düşünecektiniz. geçmiş olsun. beni ve benim gibi düşünen nice izmitliyi kaybettiniz. geçmiş olsun

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 22:41
02

GAYE - tutulmayan vaadler, verilmeyen hizmetler, izmite reva görülen trafik, iğrenç toplu taşıma, çalışmayan havalimanı, ciddiyetsiz deniz ulaşımı, belediyelerdeki şımarık torpillilerin vatandaşa olan davranışlarının hesabının görüleceği vakit geldi. hodri meydan.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 22:41
01

faruk41 - cengiz topelden bu 2 ay içinde adam gibi seferler başlamasın size birdaha oy moy yok. yalan vaadlere karnımız tok. siz bilirsiniz. top sizde. şimdi icraat zamanı. boş konuşmalara izmit halkının karnı tok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 22:41