Skandal olaya tepki dinmiyor!

İzmit Belediyesi’nin imza attığı skandal tepkiler dinmiyor. Çok sayıda kişi İzmit Belediyesi’nin resmi sosyal medya sayfasını yorum yağmuruna tuttu.

Kocaeli Koz, yine büyük bir skandal olayı ortaya çıkarttı. İzmit Belediyesi tarafından “SanatFest” adlı etkinliğe davet edilen DJ Kardelen Başak Altınsoy’un sosyal medya hitabından yaptığı skandal ifadeleri ortaya çıkarttı.

Kandil’e canlı kalkan olmak için çağrıda bulunan, TSK’nın Kandık operasyonlarına, “Katiller, Vampirler” diyen, bunun yandan Atatürk’e de hakaret eden Kardelen Başak Altınsoy, İzmit Belediyesi tarafından kente getirildi.

İzmit Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabında paylaşılan bu etkinlik fotoğraflarının altına ise çok sayıda vatandaş tepki gösteren yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları;

“Gülümse İzmit Belediye’nin paraları PKK'lı ve HDP'li sanatçılara peşkeş çekiliyor”

Allah belânızı versin o şehit ateşi bunu kim getiriyorsa ızmite onunda evine dussun

Kandil sevicilerle aynı safta olmak...

Ben bu zihniyetten nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim !!!!

Hdp 'lilere evimi açarım diyen Volkan Konak 'tan sonra İzmit Belediye 'si olayı daha da ileriye götürdü ve PKK 'ya aleni şekilde destek veren sanatçı bozuntusunu konser vermek için çağırdı.

Hiç utanmadınız mı katillere selam yollayan Atatürk’e hakaret eden birini sahneye çıkarmaya Allah kahretsin sizi..

Tek kelime ile yazık oldu Izmite yazık oldu size ve kardelen başak şırfıntısini izmit halkına hizmet adi altında getirenlere besleyenlere fatma kaplan hurriyet hanımefendi cevap bekliyoruz amacın ne??

Bu zihniyet için PKK barış elçisidir. Bunlar milliyetçi vatansever insanı konser vermeye çağıramazlar çağırırlarsa genel merkez kulaklarını çeker bu konserde kimin emeği varsa Allah belasını versin Canan Kaftancıoğlu hasreti çekenlere selam olsun

Atatürkcuyum diyipte atatürke sövenleri sahneye cikarmak ancak sizden beklenirdi zaten. Atatürk istismarcıları Atatürk rantcıları sizi.

bu kardelen denen sahsin pkk aşigi ve ataturk dusmani oldugunun farkindamisiniz !!! yaziklar olsun size izmit belediyesi!!!!

08 Eyl 2019 - 21:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.