Sirmen ailesinin acı günü… Beyza Sirmen hayatını kaybetti!

Gölcük'te yaşayan 23 yaşındaki Beyza Sirmen, evinde geçirdiği epilepsi nöbeti sonucu hayatını kaybetti

CHP eski milletvekili ve belediye başkanı Sefa Sirmen'in yeğeni olan Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Beyza Sirmen evde tek başınayken iddialara göre epilepsi nöbeti geçirdi. Dışarıda olan ailesi eve geldiğinde kızları Beyza'yı yerde yatar bir şekilde görünce hemen 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Beyza Sirmen'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Sirmen'in cansız bedeni otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Cenaze yarın öğle namazına müteakip Gölcük Hamidiye köy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kocaeli Koz olarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

26 Oca 2019 - 13:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.