Sigara yasağına uymayan kafeyi kapattılar

İzmit Belediyesi sigaraya yasağına uymayan kafeyi affetmedi. Cedit Mahallesin de faaliyet gösteren kafe kapalı alanlarda sigara içildiği tespit edilerek 10 gün ticaretten men edildi.

Sigara yasağına uymayan kafeyi kapattılar
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yetkilileri “İzmit Toplum Sağlığı Merkezi yetkililerince yapılan kontrollerde sigara içildiği tespit edilen işyerine Kaymakamlık kararı gereğince 10 gün ticaretten men cezası verildi. Kaymakamlığın kararı üzerine belediyemizin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerince söz konusu kafeterya 10 günlüğüne mühürlendi” diyerek vatandaşları daha temiz bir havada yaşamlarını sürdürmeleri ve cezalı duruma düşmemeleri için kapalı alanlarda tütün ve tütün mamulü ürünlerin tüketilmemesi konusunda uyardı.

#

06 Tem 2018 - 16:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.